BADRUM

  Vi renoverar ditt badrum

  Renovera badrum och våtutrymmen


  Att renovera badrummet kan göras av flera anledningar. Det kan göras beroende på att man vill ha ett annat material eller att man misstänker fuktskador.

  Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi sätter kakel och klinker, gör allt underarbete på vägar och golv, monterar porslin och övrig inredning i ditt badrum.
  Image

  När anledningen är fuktskador


  Fuktskador kommer “krypande”. Oftast upptäcker man inte skadan förrän det är försent.

  Vi har lång erfarenhet av arbete med fuktskador och åtgärdande av dom.
  Vi kan oftast vid en snabb besiktning tala om var riskerna är som störst och föreslå åtgärder så att Du slipper kostsamma reparationer.

  Vi har erfarenhet av alla material i bad- och våtutrymmen både av äldre slag och de senaste.

  Kakel, klinker och flytspackling


  Vi erbjuder alla tjänster som har med kakel & klinker samt flytspacklinig att göra. Kakelsättning utförs av plattsättare som har lång erfarenhet och med precision och skicklighet. Du får ett arbete med kvalitet och säkerhet för framtiden. Vi garanterar optimal fuktspärr i alla våtutrymmen.

  Installation VVS och porslin


  Vi har samarbete med VVS installatörer för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning, vilket gör att renoveringen av ditt badrum flyter på utan fördröjning på montörerna.

  Elinstallationer i badrum och våtutrymmen


  Riskerna för svåra elolyckor är större där det finns fukt och många jordförbundna föremål som i exempelvis bad- och duschrum.

  Därför måste elmateriel som används där uppfylla särskilda säkerhetskrav.

  Vi har samarbete med EL installatörer med lång erfarrenhet och behörigheter, för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning.
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Din Snickare Skellefteå AB

  Omvägen 14
  931 54 Skellefteå

  Tel: 070-311 28 80
  E-post: dennis@dinsnickare.nu
  Image

  En byggfirma i Skellefteå

  Din Snickare är ett företag i branschen bygg i Skellefteå. Vi är mycket erfarna snickare som åtar oss nyproduktioner och renoveringsuppdrag. Vi tar hand om allt och kan även hjälpa er med rådgivining baserad på vår breda erfarenhet.