KÖK

  Kök & Renovering av kök

  Köket är en av de viktigaste rummen i våra hem. De är inte enbart en plats för matlagning, utan också ett rum att trivas och umgås i. Det gör att det ställs stora krav på ett kök, som både ska vara funktionellt och ombonat. En renovering av ett kök kan i princip kosta hur mycket och hur lite som helst. En budgetvariant är att byta luckor och måla om, samt lägga in ett nytt golv. En helrenovering innebär att allt från tak till golv byts ut, inklusive stommar i inredningen. Vare sig du tänker budget eller stort, finns det en hel del att tänka igenom innan renoveringen startar.

  Vi renoverar alla typer av kök

  Vi monterar och bygger alla typer av kök. Bygger efter kundens egna önskemål. Planerar och konsulterar med kund. Monterar kunders egeninköpta kök
  Image

  Vi lägger Golv och målar om innertak


  I samband med byte av kök vill man oftast även byta golv, vi monterar och sätter de flesta golvtyperna parkett, tarkett, klinker etc.

  Vi hjälper även till med ommålning av innertak eller ett innertaksbyte.

  Vi utför installation av vitvaror, El och VVS


  Vi har totalentreprenad så vi hjälper till med alla elinstallationer som behövs, allt från Installationer på vitvaror till belysning exempel lampor spottar etc.

  Vi hjälper även till med all VVS dragning såsom blandare, om dragning av vattenledningar och övrig VVS installation.
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Din Snickare Skellefteå AB

  Omvägen 14
  931 54 Skellefteå

  Tel: 070-311 28 80
  E-post: dennis@dinsnickare.nu
  Image

  En byggfirma i Skellefteå

  Din Snickare är ett företag i branschen bygg i Skellefteå. Vi är mycket erfarna snickare som åtar oss nyproduktioner och renoveringsuppdrag. Vi tar hand om allt och kan även hjälpa er med rådgivining baserad på vår breda erfarenhet.